Exempel på uppdrag som vi har haft

Sammarbetspartners 

Nyckelpersoner och företagets historia

VD

Tobias Granath. Grundare av Telistra AB

Jag är en utbildad elektriker som alltid varit intresserad av att förstå det jag håller på med och att ständigt försöka vidga mina vyer.

det har medfört till att jag har arbetat inom många olika verksamhetsområden och har knutit kontakt med duktiga partners där vi kompletterar varandra för att kunna leverera hög kvalité. då jag tycker om variation så har jag arbetat som industriklättrare med certifieringen IRATA och utfört div. arbeten och även som snickare samt andra hantverksområden för att kunna förstå helheten med en anläggning vilket har varit en bra grund för att kunna arbetsleda och styra projekt. 

jag innehar många utbildningar och söker alltid ny information för att hålla mig på topp.

Miljö, energi och utveckling har alltid varit en stark fråga för mig vilket gjort mig intresserad av bl. a solenergi och smarta hem-system


Företaget:

Företaget grundades år 2018 i Stockholm och var ombildat till ett aktiebolag från det enskilda bolaget "TGEL" som hade varit aktivt i ett år redan. 

Företaget är fortfarande relativt nytt men har fått ett bra rykte och en bra kedja med duktiga partners och växer stadigt.

då erfarenhet finns inom fler verksamhetsområden av personalen så har vi valt att använda oss utav all erfarenhet som vi har för att kunna leverera så kompletta jobb som möjligt. 

Nu är företaget inskrivet i Nyköping men är fortfarande mest aktiv i Stockholm.

Anställning pågår för att kunna leverera arbetskraften som förfrågas.

© Copyright Telistra AB